Enneagram typetest | Find din type her | Enneagraminstituttet

 

Vi tilbyder flere udgaver af test i Enneagrammet

Vi er certificeret forhandler af iEQ9 testen, som er er professionelt redskab. Denne test kommer med en personlig profil på 22 eller 42 siders beskrivelse af alle de primære aspekter og vinkler på din type samt en række gode råd til brug af Enneagrammet og udvikling med din type.

Denne test kan du bestille online her på siden. Læs mere om iEQ9 testen og bestil din personlige udgave her:

 

Vi tilbyder desuden en GRATIS Enneagramtest vil give dig en personlig indikation af din type på bare 10 minutter. 

Læs mere om og tag vores gratis Enneagram her:

 


 

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvad får jeg ud af en Enneagram test?
A: Med en Enneagram test får du en indikation af din type med alle relevante undertyper osv., værdifuld indsigt i dig selv inklusiv en række gode råd til udvikling, samt - i den professionelle version masser af indsigt i, hvordan du relaterer til dine kollegaer, medarbejdere, ledere mv. Testen giver dig en professionel profil og er et godt redskab for både medarbejdere og ledere, hvilket også kommer virksomheden til gode.

Q: Tilbyder I Enneagram tests til virksomheder?
A: Ja, vi tilbyder Enneagram tests til virksomheder. Det er en god mulighed for at få de rette redskaber til både medarbejdere og ledere i en virksomhed. Vores Enneagram tests kan også danne grundlag for en effektiv MUS-samtale samt hjælpe den enkelte medarbejder med at håndtere stress, løse konflikter mv. Vi tilbyder desuden team-profiler baseret på teamets individuelle medarbejdere og deres profiler.

Q: Tilbyder I gratis Enneagramtest?
A: Ja, du kan her på siden tage vores gratis typeindikator-test.

Q: Hvad koster jeres professionelle Enneagramtest?
A: Vores iEQ9 Enneagramtest koster 450,- (ex moms). Her får du en 22 siders skriftlig profil. Du har også mulighed for at bestille (eller siden opgradere til-) den professionelle rapport på hele 42 sider.

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk