Velkommen til vores helt nye webside!

Her vil du fremover finde alle vores Enneagram aktiviteter, kurser og uddannelser.

Indtil vi er helt klar, vil tilmelding mm fortsat ske på www.nlpaalborg.dk

Her finder du også beskrivelser mm., som endnu ikke er flyttet herover.

 

Tilmelding til:

 


 

Uddannelser

Tag vores certificerede uddannelser i Enneagrammet, når du ønsker at tilegne dig professionelle kompetencer og sikre, du får "hele pakken" af emner, aspekter og teorier indenfor Enneagrammet.

Tag vores certificerede uddannelser, når du ønsker at implementere Enneagrammet som redskab i dit professionelle virke som fx Leder, Coach, Formidler - eller indenfor HR, salg, service mm.

Tag vores certificerede uddannelser, når du vil være sikker på at skabe vedvarende og betydelig forandringer i dit eget liv - i dine relationer og finde mere balance, ro og succes på alle områder.

 

I Enneagraminstituttet udbyder vi kurser og uddannelser indenfor Enneagrammet fra nybegynder til højeste niveau.

 

Dit sikre valg

Enneagraminstituttet samt vores uddannelser og Morten Gelbek som underviser er akkrediteret hos IEA og den danske Enneagram brancheforening.

Dette er din sikkerhed for kvalitet i både form, indhold og certificeringer, der således er godkendte indenfor disse organisationer.

 

Uddannelser her til - ændre tekst til udd og ikke kursus

Vores grundlæggende kurser er samtidig en del af vores Enneagram Practitioner uddannelse, så hvis du i første omgang ønsker at orientere dig lidt i forhold til form og udbytte mm., er det et godt sted at starte. Du kan altid bygge videre på det, du har taget.

Du kan vælge mellem følgende grundlæggende kurser:

Enneagram Grundkursus
Enneagram Basic
Klik på titlen for at læse mere

 

Videregående kurser
Vi har ligeledes kurser på højre niveauer, så hvis du allerede er certificeret Enneagram Practitioner (eller tilsvarende), kan du springe direkte på vores Master Classes, som samtidig er elementer i vores certificerede Enneagram Master Practitioner uddannelse.

Læs mere om vores Master Classes

MORTEN GELBEK
Enneagram Instituttet

Maren Turis Gade 2, 2.
9000 Aalborg

Telefon: 20 41 16 77
Mail: morten@mortengelbek.dk