Enneagram Café

Tag med på næste Enneagram Café - tilmeld dig her

 

Klik her for at se alle aktuelle Enneagram café aftener


 

Lukket hele 2020 pga Corona 

Vi har måttet træffe den hårde beslutning at lukke Enneagram Café ned for resten af 2020.

Som du sikkert ved, kommer der rigtig mange til disse aftener, og det er en stor del af konceptet, at vi kan være mange samlet i dette forum.

Som du sikkert også ved, har der på det seneste været små tendenser til øget smittetryk forskellige steder i landet. Så der strammes op og vi mindes igen om, at Corona-krisen slet ikke er forbi endnu. Vi må alle fortsat overholde diverse retningslinjer som fx afstand mm.

Vi kan være omkring 20 - 25 personer i vores lokaler på forsvarlig vis, og defor kan vi heldigvis afvikle vores kurser og uddannelser mm.

Men Enneagram Café giver ikke mening, hvis vi kun er så få, synes vi. Og vi skulle afvise mange, der ønsker at deltage. Der er fx dd. (9/8) tilmeldt næsten 40 til den aften, der skulle have ligget her i august (type 3). 

 

Vi glæder os meget over den store interesse og efterspørgsel. Vi glæder os meget til, at vi igen kan byde jer alle velkomne, men vi må i sagens natur afvente og se, hvornår det kan afvikles på forsvarlig vis.

 

Hold øje med udviklingen ved at like og følge Facebook-siden for Enneagraminstituttet & Enneagram Café

Her vil vi løbende annoncere, når der sker ændringer.

 

Vi arbejder også med at udvikle nogle alternativer til de aftener, vi må aflyse her i 2020 - muligvis noget live-streaming af paneler eller lignende. Dette vil ligeledes blive annonceret på Facebooksiden.

 

Enneagram café

Du kan deltage i vores Enneagram Café aftener. Her gennemgår vi typerne med fokus på én type pr aften. Disse ligger altid den sidste tirsdag i måneden - hver måned, bortset fra sommer og jul.

Sidste tirsdag i hver måned kl. 19.00-21.15 (dørene åbnes kl. 18.30), inviterer Enneagraminstituttet & NLP Aalborg til Enneagram Café (minus juni, juli og december) for alle med interesse i og for Enneagrammet.

Tilmelding påkrævet - se listen herunder

  • Du kan kun melde én person til pr mail-adresse

 

Bedste kanal for information

Følg Enneagram Café her:

 

Forudsætning for deltagelse

Du skal være medlem i vores netværks- og interessegruppe i Enneagraminstituttet & NLP Aalborg for at deltage i Enneagram Café. Medlemsskab er ligeledes GRATIS og helt uforpligtende - og for dig, der har interesse i mennesker, udvikling, kommunikation, coaching osv.

Du kan søge medlemsskab i Meeting Point gruppen på Facebook, hvor du vil kunne følge med i vores aktiviteter, som oftest er gratis.

Meeting Point ligger under NLP Aalborg, hvorfor du finder information om dette på NLP Aalborgs webside.

Læs mere om Meeting Point her:


 

Aftenens forløb

Vi åbner dørene kl. 18.30 - her er der mulighed for at få kaffe/the/vand og tid til small talk indtil vi går i gang kl. 19.00

  • Vi starter aftenen med at præsentere aftenens type
  • Herefter har vi inviteret gæster til vores såkalte paneler, - gæsterne er den Enneagramtype som aftenen omhandler
  • Første halvdel af aftenen styrer tovholderne på Enneagram Caféen spørgsmålene til typen
  • Anden halvdel af aftenen er det gæsternes tur til at stille spørgsmål til typen
  • Mellem første og anden halvdel holder vi en god lang pause, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål, netværke osv.
  • Kom og få gode ideer til dit eget personlige arbejde og bliv inspireret, hvis du arbejder med personlig udvikling med andre mennesker

Vi glæder os til sparring og hyggestunder i de atmosfærefyldte lokaler i Enneagraminstituttet & NLP Aalborg, som indbyder til udvikling.

Tovholdere på Enneagram Caféen:

Birgitte Burholt Maxwell
Malene Sondrup


 

Aktuelle Enneagram Café'er 

 

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 2.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk