Dine data (GDPR)

 

Persondata politik for Enneagraminstituttet

Formålet med Enneagraminstituttets persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger, når du er kursist i Enneagraminstituttet.

 

Indhold

  1. Generelt
  2. Hvilke oplysninger indsamler vi?
  3. Sådan anvender og opbevarer vi dine personoplysninger.
  4. Sletning af personoplysninger
  5. Dine rettigheder
  6. Ændring af persondatapolitikken

 

1. Generelt

I forbindelse med et kursus eller uddannelse i Enneagraminstituttet indsamles der personoplysninger om dig.Nedenfor kan du læse om, hvilke informationer der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

2. Hvilke oplysninger indsamler vi

Når du tilmelder dig en uddannelse eller kursus i Enneagraminstituttet indsamler vi personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, samt hvad du evt. selv har angivet af andre frivillige oplysninger eller beskeder på ved tilmelding.

Hvis du ikke er myndig ligeledes din værges navn, adresse, telefon og email.

Har du tilmeldt dig et nyhedsbrev hos Enneagraminstituttet, er du hos os registreret med: Dit navn, din e-mail, IP-adresse hvorfra du læser nyhedsbrevet, samt hvad du evt. selv har angivet af andre frivillige oplysninger eller beskeder på ved tilmelding..

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Idet du gør dette, vil ALLE oplysninger vedr. din registrering til nyhedsbrevet blive slettet omgående.
(Hvis du ikke finder formular for framelding på websiden, kan du skrive en mail til: info@enneagraminstituttet.dk)

Enneagraminstituttet videregiver ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter.

 

IEQ9 Enneagramtest og profil 

Information omkring Enneagramtest hos Integrative Enneagram Solutions (IEQ9 testen, vi forhandler):

For indsigt i, hvordan Integrative Enneagram Solutions opbevarer og behandler dine data, henviser vi til https://www.integrative9.com - Vi har fuld tillid til alle vores samarbejdspartnere og deres håndtering af data.

De data, vi opbevarer i forbindelse med test og profiler. henhører under vores egne retningslinjer som beskrevet her på siden. Vi har ikke adgang til de svar, du giver, når du tager testen. Vi opbevarer din profil som service og redskab for dig. Alt andet ligger på portal hos Integrative Enneagram Solutions.

 

3. Sådan anvender og opbevarer vi dine personoplysninger

De personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig, er nødvendige for administration af dit forløb i Enneagraminstituttet, herunder deltagerlister, fraværsregistrering, statistik og administration.

Brug af billeder har vi udarbejdet en særskilt samtykkeerklæring, som vil blive delt rundt på første kursusdag. Alle ovenstående oplysninger er i et aflåst rum.

Derudover har vi implementeret adgangslogin i vores systemer, således at det kun er medarbejdere der har adgang til personoplysninger.

 

4. Sletning af dine oplysninger

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere skal bruge dem til de formål, som vi har beskrevet ovenfor. Som hovedregel sletter vi personoplysninger om kursister senest 5 år efter, du har afsluttet dit forløb i Enneagraminstituttet.

 

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.

Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger, hvis de er forkerte.Vi vil derefter rette forkerte personoplysninger eller personoplysninger, der blevet forældede siden indsamlingen.

Hvis du ønsker at slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig er det også muligt, medmindre vi ikke kan forsætte dit forløb hos uden disse oplysninger.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os i Enneagraminstituttet. Derefter kan du også vælge at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

6. Ændring af persondatapolitikken

Enneagraminstituttet forbeholder sig retten til uden videre at ændre denne persondatapolitik. Vi anbefaler at du jævnligt læser den på www.nlpaalborg.dk

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 2.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk