Coach | Se vores kompetente coaches | Enneagraminstituttet

Vi kan matche alle ønsker

Vi samarbejder med en række særdeles kompetente coaches med hver deres både personlige og faglige profil, så vi kan tilbyde en coach der kan matche stort set ethvert ønske.

Alle har det tilfælles, at de er uddannet hos NLP Aalborg - og "håndplukket" til at indgå i vores coachteam. Enkelte af vores tilknyttede coaches har også andre coachuddannelser.

Meget snart kan du læse mere om deres profiler og hvor de bor henne i landet nedenfor. Desuden fremgår også deres priser for coachingsessioner. 

Ønsker du at kontakte en eller flere af dem, så skriv til os på info@enneagraminstituttet.dk eller ring på 98101677.

 

Søger du en coach

 

Morten Gelbek Andreasen

Morten Gelbek tilbyder også coaching, terapi, stresscoaching, konfliktløsning og parterapi mm, hvor Enneagrammet er en fast og integreret del. Du behøver ikke have noget kendskab til Enneagrammet, men du vil skulle tilkøbe en Enneagramprofil, så din type bliver afdækket. Du vil også modtage en profil på 22 sider, som i sig selv vil give dig meget støtte i din situation.

Kontakt Morten på morten@nlpenneagramaalborg.dk eller 20411677

 

Enneagram Coaching med Helene Makani

Når Enneagrammet virkelig skal ”rykke”, kan det være nyttigt at få personlig coaching som supplement til sin uddannelse.

Helene udbyder coaching/terapi med udgangspunkt Enneagrammet samt webinarer om Enneagrammet med fokus på anvendelse af Enneagrammet til personlig udvikling.

  • Læs mere om Helene - coaching og webinarer her

 

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk