Enneagram events | Se vores events | Enneagraminstituttet

 

I Enneagraminstituttet & NLP Aalborg er vi meget dedikerede til vores mission om at udbrede Enneagrammet, NLP og andre gode ting, som reelt gør en forskel for mennesker, og dermed den verden, vi lever i.

Vi ønsker, det skal være muligt og tilgængeligt for alle at få adgang til de redskaber og indsigter, vi selv har draget meget nytte af, og er meget begejstrede for.

Derfor har vi en række gratis events, som du kan deltage i, hvis du også brænder for mennesker, udvikling og relationer mm.

Vi kan i sagens natur ikke betale husleje med den glæde, vi har af at dele gratis ud. Du vil typisk på disse events få introduktion og inspiration, som helt sikkert er givende på mange måder. Det er dog ikke at sammenligne med reelle kurser eller uddannelser, hvor du vil få undervisning, coaching, sparring og læring der gør, at du kan arbejde intensivt med din udvikling og anvendelse af redskaberne.

 

Gratis foredrag

Siden vi startede i 2007, har vi hver eneste måned året rundt (undtagen i juli) afholdt gratis foredrag. Det bliver vi ved med, specielt, da vi fortsat oplever utrolig stor søgning og interesse for disse.

Foredragene er skiftevis og hver anden måned henholdsvis om Enneagrammet og NLP.

Foredragene er IKKE informationsaftener som sådan, men du kan selvfølgelig få svar på eventuelle praktiske spørgsmål - enten under foredraget eller ved henvendelse til foredragsholderen efterfølgende.

Vi tilstræber i stedet at give dig "en på opleveren". Du vil få indsigt i, hvad redskaberne, modellerne og teorierne handler om, og du vil få eksempler på, hvordan de virker, samt hvad du vil kunne opnå ved at tage kursus eller uddannelse hos os.

Du kan finde al relevant information på vores websider, og så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os personligt!

Du vil møde vores undervisere - både se og høre, hvordan vi går til tingene, og hvem vi er. Du vil opleve atmosfæren i vores lækre lokaler og faciliteter i centrum af Aalborg.

Velkommen til GRATIS foredrag i Enneagraminstituttet & NLP Aalborg


 

Enneagram Café

Enneagram Café startede vi nogle få år efter etableringen i 2007, og det har været et kæmpe tilløbsstykke lige siden.

Oprindelig var tanken, det skulle være et forum for kursister og andre Enneagram entusiaster, som ønskede at fortsætte med at "nørde" og udveksle med hinanden omkring Enneagrammet - at fortsætte med at mødes i et forum med ligesindede og udviklingsorienterede mennesker.

Vi opdagede dog hurtigt, at der var rigtig mange nysgerrige sjæle, som ikke havde været på kursus eller uddannelse, men som måske havde hørt om det fra andre. 

Så vi åbnede vores døre... og de står stadig åben - for alle.

Vi har nu fundet en form for eventet, som imødeser såvel erfarne Enneagramfolk som helt nye og nysgerrige. 

Eventet er bygget op omkring paneler, hvor vi hver gang har inviteret en håndfuld mennesker af den type, der er aftenens fokus, og som stiller sig til rådighed for spørgsmål, samt deler ud af deres egen oplevelse af, hvordan det er at være typen.

Vi har hvert år et særligt fokus - et emne, vi kredser om i forhold til Enneagrammet og typerne. Vi har bla. haft emner som:

  • Typen på jobbet
  • Typen i familierelationer / Typen der hjemme
  • Typen i udvikling (via ben/pile)

Der vil hver gang være en kort introduktion (max 15 min) til Enneagrammet, årets tema og typen i fokus. Herefter er det kun panel, hygge og netværk.

Velkommen til Enneagram Café i Enneagraminstituttet & NLP Aalborg. Læs mere og tilmeld dig her:


 

Meeting Point

Meeting Point blev ligesom Enneagram Café skabt på opfordring af vores kursister og venner af huset.

Mange ønskede efter endt uddannelse et forum, hvor du kunne bevare kontakten til hinanden - og os, dele viden, blive inspireret og fortsætte i det særlige miljø, der skabes, når man er sammen med andre i en ramme, hvor udvikling er i fokus.

Meeting Point var ligeledes først alene for vores tidligere og nuværende kursister. Men også her har vi valgt at åbne dørene for alle interesserede, da vi ofte fik forespørgsler på at have gæster med osv.

Meeting Point er en netværks- og interessegruppe, som er helt GRATIS og uforpligtende. 

  • Medlemmerne kan selv tage initiativ til events og arrangementer
  • Enneagraminstituttet & NLP Aalborg indbyder jævnligt til events og arrangementer
  • Events og arrangementer er i udgangspunktet gratis, men vi kan måske finde på at afholde og tilbyde særlige events til en fordelagtig pris 
  • Meeting Point er i dag den overordnede ramme for mange af vores events - herunder Enneagram Café
  • Derfor er det en forudsætning for deltagelse - også i Enneagram Café, at du er medlem i Meeting Point
  • Det er helt gratis og uforpligtende at være medlem i Meeting Point
  • Der vil ind imellem være særlige tilbud til medlemmer, som ønsker kursus eller uddannelse hos os

Medlemsskab af Meeting point foregår pt via formular på vores "søster-webside" hos NLP Aalborg.

Hold dig orienteret om nyheder, aktuelle begivenheder, særlige tilbud og andet godt via medlemsskab i vores Facebook gruppe.


 

Næste skridt

Når du - ligesom vi selv og utrolig mange andre - er blevet bidt af "en gal type" - eller "en gal coach", og du ønsker at tage det til næste niveau, kan vi henvise til vores kæmpe udvalg af kurser og uddannelser.

Såvel indenfor Enneagrammet som NLP har vi hele paletten, og du kan uddanne dig på højeste niveau.

Du vil blive trænet og guidet af vores certificerede Trainere, som er både kompetente og passionerede.

Søg mere viden her, eller spørg os, når du er i huset:

 

Hjertelig velkommen hos os i Enneagraminstituttet & NLP Aalborg.

 

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk 

FORMAND OG MEDSTIFTER
Enneagramforeningen i Danmark