Hej

 

Mange tak for sidst! 

Det var en stor fornøjelse at have dig og de andre deltagere med i Skyggeland ;)

Jeg er sikker på, du oplever mere bevidsthed og frihed - selvaccept og måske endda mere selvkærlighed. Og det er med god grund. Du er i bund og grund kun kærlighed - alt det andet er bare ego-ballade ;) - men det stakkels ego ved desværre ikke bedre.

Personligt synes jeg, det er fantastisk befriende at erkende og rumme alle mine skyggesider - for så er de jo ikke længere skyggesider - og så kan de ikke på samme måde styre mig og forårsage alle mulige problemer.

MEN - arbejdet er jo kun lige begyndt... det er en "on-going" proces, og jeg er sikker på, du vil kunne "fange" mange skyggesider, når de viser sig i løbet af en helt almindelig dag.

Nogle gode steder at fange dem kunne være:

 • Når du følge behov for at dække over noget
 • Når du føler trang til at retfærdiggøre dig selv eller din adfærd
 • Når du får feedback (kritik), du har modstand på...
 • Når du siger; "det er IKKE fordi..."
 • Når du bliver trigget af-, irriteret eller frustreret på andre mennesker
 • Når du tager dig selv i at dømme/fordømme dig selv eller andre

Ja - der er sgu nok at tage fat på - stadig - indser jeg, mens jeg skriver disse forslag.

HUSK - du skal ikke fordømme dig selv, når du erkender skyggesiderne - det er bare dine indre børn, der er usikre og trænger til tryghed og kærlighed fra dig.

Der er ikke noget galt med skyggesider generelt eller dine skyggesider. Tvært imod - de skal bare inviteres ind i lyset.

God fornøjelse...

 

Materiale og Power Points

Som lovet får du adgang til materiale og Power points ved nedenstående links.

Når du klikker på linket, accepterer du vores vilkår omkring rettigheder til materialet, som i korte træk går på, at du ikke må anvende materialet til andet end at læse i det personligt. Det må ikke kopieres, videregives eller anvendes til andet formål uden helt specifik og skriftlig tilladelse fra os.

 

Som du nu sikkert er endnu mere bevidst om, rummer Enneagrammet stadig meget mere godt. 

Når du oplever, det er tid til næste skridt i din personlige udvikling, og du vil dygtiggøre dig endnu mere i Enneagrammet, har du flere muligheder.

 

Enneagram Basic

Enneagrammet starter med Basic Grunduddannelse på 2 moduler. Modul 1 kan endda tages alene - det kalder vi grundkursus.

På Basic får du grundig indføring i Enneagrammet som model og de 9 typer. Desuden får du en masse i forhold til udvikling i, hvor vi især arbejder meget med netop SKYGGESIDER. Du vil her lære at balancere din primære type mod de to typer, din type er forbundet med - trygheds- og stresspunkterne, kaldes de ofte.

Har du allerede grundkursus (modul 1 på Basic), kan du hoppe direkte på modul 2, så du får afsluttet Basic grunduddannelsen. 

Vi har allerede i næste weekend - den 11. - 12. november et weekendhold for Basic modul 2.

Først kommende grundkursus er: 27. - 29. november.

Der kommer selvfølgelig løbende hold også.

 

Enneagram Practitioner

Tag en certificeret Enneagram Practitioner uddannelse

Det naturlige næste skridt er vores branchegodkendte Enneagram Practitioner uddannelse. 

Her får du "hele pakken", hvad angår de emner og teorier, Enneagrammet i sig selv har at tilbyde. Uddannelsen er på 5 moduler a 2 dage inklusiv evaluering og certificering.

Du vil blandt andet lære om:

 • Typernes fællestræk i forhold til Coping-strategier (opgaveløsning, konflikthåndtering mm) - Coping Triaderne
 • Den Personlige udviklingsvej for hver type
 • Typernes fællestræk i forhold til relationer - Relations Triaderne
 • Typernes grundlæggende udviklingstemaer
 • Typernes skyggesider
 • De instinktive undertyper
 • Typernes 9 specifikke niveauer af sundhed - nærvær, balance, udvikling mm

Der vil være meget mere indsigt at hente. Der vil være øvelser, teknikker, sparring, dialog og meget mere.

 

Kom og vær assistent

Du kan altid melde dig som assistent på moduler, kurser og uddannelser, du selv har taget her hos os. Så hvis du har lyst til at få repeteret stoffet, få endnu mere med, øge din forståelse, møde nye "udgaver" af typerne blandt deltagerne mm., er du meget velkommen til at deltage på et andet Basic hold som assistent.

Det er helt GRATIS at være assistent. Der er ikke de store krav, men du hjælper lidt til med det praktiske omkring køkken osv.

Du har også mulighed for at bidrage med at støtte de nye deltagere i deres proces i det omfang, du selv føler dig klædt på til dette. Ligeledes vil du indgå i gruppeopgaver, makkersnakke, øvelser osv., så du selv får et betydeligt udbytte.

Jeg kan garantere, at du vil få en masse mere med, selvom du har deltaget en gang. Både generelt i forståelsen af modellen og typerne og til din egen fortsatte udvikling med Enneagrammet.

 

NLP

Er du blevet nysgerrig på, hvad NLP er og kan?

NLP og Enneagrammet supplerer og komplimenterer hinanden på bedste vis.

Du får en masse indsigt og forståelse med Enneagrammet. NLP giver dig helt konkrete kommunikations- og forandringsredskaber, som du kan anvende på dig selv og andre, når du ønsker at give dine indsigter og forståelser fra Enneagrammet et kæmpe boost i den rigtige retning og arbejde med konkrete mål.

Du kan tage kurser fra 3 dages varighed og certificerede uddannelser på 3+ års varighed indenfor NLP. NLP tages af mange forskellige mennesker - med mange forskellige formål. Du kan fx opnå certificeringer indenfor: Ledelse, Coachinguddannelse, Mindfulness, Business osv.

Du kan fx overveje at tage vores NLP Coaching kursus, hvor du får NLP kommunikation og de basale coachingteknikker med fokus på målopnåelse, motivation osv.

Eller vores NLP Practitioner uddannelse som coach, leder mm. eller blot for dig selv.

Besøg vores NLP webside

 

Feedback og anbefalinger tak 

Vi vil være meget glade for din anbefaling på vores Facebookside - og gerne andre steder, du kan slå noget op. Det kan også være Instagram eller LinkedIN.

 

 

Udvikling "ud af huset"...

Udvikling på din arbejdsplads - NLP Aalborg erhverv

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser får efterhånden øjenene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når NLP eller Enneagrammet implementeres blande ledere og/eller medarbejdere. Du har sikkert selv en masse gode vinkler og argumenter efter din uddannelse.

Vi har gennem årene udviklet en række super gode forløb, som spænder fra korte foredrag over profilering til kurser og træning.

Du kan skabe kontakt og anbefale os, og vi vil med glæde give uforpligtende tilbud. Skulle vi lande en opgave (stor eller lille), kvitterer vi med et Enneagram Grundkursus eller en Master Class til dig eller en, du vil give det til.

Kontakt os på: morten@neaalborg.dk eller 98101677


Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os personligt for at høre om de mange muligheder eller få sparring på netop din situation og næste skridt i din uddannelse.

 

Mange hilsner

 

Morten Gelbek

Enneagraminstituttet

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk