Hej

 

Mange tak for dit besøg hos os til foredrag om Enneagrammet - De "Nye" Instinkter.

Som lovet får du her mulighed for at downloade mine Power Points - se længere nede.

 

Sikke rart det var at se så mange både gamle og nye ansigter i huset. Jeg håber, du fik lidt ny inspiration og læring. 

Enneagrammet er blot blevet mere og mere fantastisk efterhånden, som der både forskes og undervises mere og mere i det - verden over.

Vores uddannelser er i dag branchegodkendte, og vi har et kæmpe udbud af kurser/uddannelser på alle niveauer.

 

Gratis opdatering på denne nye læring - tidligere deltagere

Har du allerede taget Enneagram Practitioner - eller fra "gammel tid" tidligere kaldt Enneagram Master Class - Passion til Essens - kan du GRATIS deltage på det Enneagram Practitioner Modul (Practitioner Class), hvor emnet nu fylder hele 2 dage.

I det hele taget kan du altid - og gratis - gen-tage moduler, kurser og uddannelser - emner, som du har deltaget på tidligere. Dette kan varmt anbefales, da der hele tiden sker meget med Enneagrammet, materialet, undervisningens form og indhold mm. Så tjek websiden generelt for fx Practitioner Classes - eller Basic grunduddannelse, hvor emner kan ses.

HUSK - du skal anføre i beskeden til os, at du er gratis gæst som tidligere deltager ved tilmelding.

ELLER - kontakt mig direkte (svar fx på denne mail) for at sparre med mig om dine muligheder og mine evt. anbefalinger til dig for - i det hele taget - at få opdateret din Enneagramviden. Du har evt. også mulighed for at få opdateret din uddannelse og dit certifikat til de "nye" branchegodkendte.

 

Er du mere ny til Enneagrammet?

Du fik formentlig noget indtryk af, hvad Enneagrammet kan give dig - såvel personligt som arbejdsmæssigt og specielt i forhold til relationer med andre mennesker.

Vi tager nu hul på efterårssæsonen, hvor du har rig mulighed for at komme med på den fantastiske udviklingsrejse, du får med Enneagrammet.

Du kan tage kurser og uddannelse fra 3 dage og... ja, mange dage og niveauer.

 

Opbygning og rækkefølge

Du starter med 2 moduler, som udgør

Enneagram Basic grunduddannelsen

  • Modul 1: 3 dage
  • Modul 2: 2 dage

 

Du kan også starte med grundkursus - som er modul 1 på Basic

 

Herefter kan du tage

Enneagram Practitioner uddannelsen

  • 5 moduler a 2 dage

Du kan også deltage som "løsgænger" på NLP Practitioner moduler og tage dem enkeltvis og i fri rækkefølg (dog modul 5 - evaluering til sidst).

 

Enneagram Master Classes - specialer i Enneagrammet

Med Basic kan du også deltage på Master Classes a 2, 3 eller 4 dages varighed. Disse kan med tiden (og minimum 4 stk.) udgøre en certificering som Enneagram Master. Certificering som Master forudsætter dog, at du er Practitioner certificeret.

  • Se listen over alle vores Enneagram Master Classes her

 

Kontakt mig gerne med spørgsmål

Jeg står altid til rådighed for personlig sparring og svar på spørgsmål i forhold til dine mange muligheder indenfor vores Enneagramkurser og uddannelser.

Mail: morten@enneagraminstituttet.dk (eller svar på denne)

Tlf.: 20411677

 

NLP Foredrag

Er du blevet nysgerrig på NLP, så har vi jo også gratis foredrag om det allerede:


 

Download af Power Points

Her kan du downloade mine Power Points fra aftenens foredrag i pdf format. Jeg har også lagt Instinkttesten ind, hvis det skulle være interessant.


 

Udvikling "ud af huset"...

Udvikling på din arbejdsplads - NLP Aalborg erhverv

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser får efterhånden øjenene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når NLP eller Enneagrammet implementeres blande ledere og/eller medarbejdere. Du har sikkert selv en masse gode vinkler og argumenter efter din uddannelse.

Vi har gennem årene udviklet en række super gode forløb, som spænder fra korte foredrag over profilering til kurser og træning.

Du kan skabe kontakt og anbefale os, og vi vil med glæde give uforpligtende tilbud. Skulle vi lande en opgave (stor eller lille), kvitterer vi med et Enneagram Grundkursus eller en Master Class til dig eller en, du vil give det til.

Mange hilsner

Morten Gelbek

Enneagraminstituttet & NLP Aalborg

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk