Hej

 

Mange tak fordi du valgte at tage din Enneagramuddannelse hos mig!

Sikke et par fantastiske dage på modul 5!

I klarede alle testen godt, og så var det jo utrolig fedt at høre jeres fremlægninger og alt det udbytte, I alle har opnået med Enneagrammet - bare indtil videre...

Jeg tænker, du blot bliver mere og mere fascineret af dette fantastiske redskab - som jeg er - og fortsat bliver endnu mere, efterhånden som du udforsker dig selv, finder og genkender typen, typerne og Enneagrammet i dig selv. Ligeledes vil du sikkert løbende øge din forståelse for- og indsigt i andre.

Man kan næsten sige, det først er nu, "festen starter". ;)

Skulle livet eller en situation kede dig i fremtiden, så på med Enneagram-brillerne - og selv det kedeligste selskab bliver en interessant og lærerig begivenhed.

Den læring, du har fået med dig nu vil blot øges og udvides så længe, du er nysgerrig på at iagttage dig selv og andre. Dermed øges din indsigt og forståelse for Enneagrammet også. Meget af læringen vil begynde at vise sig for dig i virkelige eksempler. Bare vent...

 

Samtidig er der jo stadig meget at lære...

Her en beskrivelse af den snart kommende Master!

 

Bliv klædt helt på til at arbejde professionelt med Enneagrammet!

Når du er certificeret Enneagram Practitioner (eller tilsvarende), kan du tage vores Enneagram Master uddannelse og opnå certificering som Enneagram Master med speciale i professionel brug af Enneagrammet.

Vil du arbejde professionelt med Enneagrammet, skal du have vores branchegodkendte Master uddannelse.
 
På Master uddannelsen får du læring og træning i praksis indenfor de vigtige emner og færdigheder, du skal anvende, når du vil benytte Enneagrammet professionelt.

Der vil naturligvis være stort fokus på egen bevidsthed og udvikling gennem hele forløbet, da dette er udgangspunktet for at kunne arbejde med Enneagrammet professionelt, ligesom det naturligvis vil gavne dig selv på alle fronter.

 

Overordnet udbytte

 1. Stor og øget bevidsthed på dig selv og dine egne mønstre
 2. At kunne arbejde med og i teams med Enneagrammet
 3. At skabe og dermed have produkter, du kan gå direkte ud og anvende i praksis

 

Ny interaktiv uddannelse med professionelt udbytte

Vores Enneagram Master er HELT NYTÆNKT og skabt i et helt nyt format, hvor I skaber jeres egne skabeloner til forskellig professionel brug af Enneagrammet.

Når du er færdig med din Master vil du således være klædt på fagligt, ligesom du vil have konkrete skabeloner og redskaber, du kan tilbyde i erhvervslivet og direkte implementere i arbejdet som konsulent, formidler og facilitator.

Du vil have helt færdige skabeloner, produkter og ydelser til:

 • Test og profilering af medarbejdere (klienter og mennesker generelt)
 • Typeafdækning og typevalidering (efter test eller uden test af personen)
 • At gennemføre individuel session med fokus på at guide personen til at forstå og tage hul på udvikling med Enneagrammet
 • At formidle og facilitere med Enneagrammet for teams, virksomheder og andre grupper, som ønsker fx:
  • Bedre samarbejde
  • Bedre kommunikation
  • Udvikling (fælles og individuelt)
  • Styrket sammenhold og trivsel 
  • Konflikthåndtering
  • Styrket ledelse
  • Forskellige ydelser og udbytte, der ofte efterspørges i erhvervslivet

 

To undervisere - Dobbelt op på kompetence og erfaring

Dine to undervisere er Gitte Hylby og Morten Gelbek Andreasen. 

Vi har tilsammen i nærheden af 50 års erfaring med Enneagrammet brugt i stort set alle tænkelige sammenhænge - professionelt, privat, i coaching/terapi, tests, undervisning og formidling, i virksomheder og teams samt til egen udvikling.

Gitte og Morten vil på uddannelsen agere såvel eksperter, som undervisere og opgavestillere.

Vi vil lede jer til at lede jer selv gennem processerne og sikre, I får nye teorier, ny forståelse og bevidsthed, råd og vejledning, sparring og træning - dermed størst muligt udbytte.

 

Opbygning, indhold og proces

Uddannelsen starter med specialisering i typeafdækning, hvilket vil være en rød tråd gennem hele uddannelsen. For at styrke forståelsen og typeafdækning dykker vi også ned i begrebet Tri-type, som kan være vigtigt at have med i typeafdækning og andre sammenhænge, når vi skal stille helt skarpt på, hvordan en person er "skruet sammen" typemæssigt.

Fra modul 2 og frem vil uddannelsen i højere grad være en proces, hvor I som deltagere udgør et team, som får til opgave at skabe nogle reelle produkter og skabeloner, I efterfølgende kan anvende i praksis.

Gennem processen vil I få undervisning i forskellige vinkler for brug af Enneagrammet i grupper og teams. 

Idet I selv arbejder som team i denne proces, vil I få FIRE-dobbelt læring undervejs.

 1. Du får dybt kendskab til dig selv og dine mønstre
 2. Du får hands-on erfaring med, hvad der sker i samarbejdet i teams og grupper mellem typerne (nemlig jer selv)
 3. I skaber skabeloner og produkter ved at nørde med Enneagrammet og alle de fantastiske teorier
 4. I får løbende nye teorier, undervisning og input fra 2 kompetente undervisere med masser af erfaring på området

I får stillet konkrete opgaver med klare rammer og klare mål. Indenfor disse rammer arbejder I selv som team og styrer selv (primært) processerne, så I når i mål med:

 

1. At skabe skabeloner for typeafdækning, test og opfølgning

I vil på holdet skabe komplette skabeloner, der kan anvendes til:

 • Afdækning af type via interview uden test
 • Validering af testresultat  
 • Opfølgende session med personen efter test/afdækning med fokus på, hvordan personen introduceres til brug af test og Enneagrammet generelt - og kommer konkret i gang med dette!

Du vil gennem uddannelsen desuden selv blive kvalificeret til at forhandle tests hos Enneagrammet Erhverv.

Disse tests er meget valide og forholdsvis billige. Udover individuel omfattende rapport/profil, kan der udarbejdes en række visninger af personer, teamet osv., som kan have stor værdi for teamet. Det er desuden excellent til rekruttering.

På Master uddannelsen vil alle deltagere modtage denne test, og I får mulighed for at benytte resultaterne og forskellige team-visninger til eget brug, når I skal samarbejde i processerne.

 

2. At skabe skabeloner for facilitering med Enneagrammet i teams

Enneagrammet er i stor efterspørgsel i erhvervslivet, og det er, som du ved, meget værdifuldt og virkningsfuldt, når det bliver anvendt fornuftigt.

I vil skabe komplette skabeloner til implementering af Enneagrammet i et team/en virksomhed:

 • Overordnet køreplan for implementering
 • Modeller for tilpasning til tid og rammer i virksomheden
 • Prioritering af emner og redskaber
 • Hvordan man faciliterer i et team samt håndtering af evt. modstand og udfordringer undervejs
 • "Selling points" - hvordan Enneagrammet præsenteres og sælges til dette brug

 

 

Materialet

Som skrevet i din velkomstmail, findes der en Facebookgruppe, hvor du kan melde dig ind. Her kan du kommunikere med de andre fra dit hold samt fra andre tidligere og kommende Enneagram Practitioner uddannelser. 

Vi vil også ind imellem give særlige beskeder, tilbud og andet relevant information, som du sikkert vil være glad for at se, i denne gruppe.

Fx bliver materiale og Power Point jo løbende opdaterede med ny info og forbedringer, rettelser mm - og så giver vi besked i gruppen, så man kan downloade de nye versioner.

(Bemærk, der er rettigheder forbundet med materialet, som du derfor alene kan anvende til helt privat brug og ikke må videreformidle, kopiere eller andet lignende - men det siger vist sig selv. Når du downloader materialet, accepterer du disse vilkår, rettigheder og retningslinjer)

 

Kom og vær assistent

Du kan altid melde dig som assistent på moduler, kurser og uddannelser, du selv har taget her hos os. Så hvis du har lyst til at få repeteret stoffet, få endnu mere med, øge din forståelse, møde nye "udgaver" af typerne blandt deltagerne mm., er du meget velkommen til at deltage på et andet Basic eller Practitioner hold som assistent.

Det er helt GRATIS at være assistent. Der er ikke de store krav, men du hjælper lidt til med det praktiske omkring køkken osv.

Du har også mulighed for at bidrage med at støtte de nye deltagere i deres proces i det omfang, du selv føler dig klædt på til dette. Ligeledes vil du indgå i gruppeopgaver, makkersnakke, øvelser osv., så du selv får et betydeligt udbytte.

Jeg kan garantere, at du vil få en masse mere med, selvom du har deltaget en gang. Både generelt i forståelsen af modellen og typerne og til din egen fortsatte udvikling med Enneagrammet.

Specielt er det min erfaring, at man på første kursus er meget optaget af sin egen type, hvor man på evt. næste hold, opfanger meget mere forståelse af de andre 8.

 

NLP

Er du blevet nysgerrig på, hvad NLP er og kan?

NLP og Enneagrammet supplerer og komplimenterer hinanden på bedste vis.

Du får en masse indsigt og forståelse med Enneagrammet. NLP giver dig helt konkrete kommunikations- og forandringsredskaber, som du kan anvende på dig selv og andre, når du ønsker at give dine indsigter og forståelser fra Enneagrammet et kæmpe boost i den rigtige retning og arbejde med konkrete mål.

Du kan tage kurser fra 3 dages varighed og certificerede uddannelser på 3+ års varighed indenfor NLP. NLP tages af mange forskellige mennesker - med mange forskellige formål. Du kan fx opnå certificeringer indenfor: Ledelse, Coachinguddannelse, Mindfulness, Business osv.

Du kan fx overveje at tage vores NLP Coaching kursus, hvor du får NLP kommunikation og de basale coachingteknikker med fokus på målopnåelse, motivation osv.

Eller vores NLP Practitioner uddannelse som coach, leder mm. eller blot for dig selv.

Vil du blot snuse til NLP, kan du også tage Grundkursus på blot 2 dage (som er modul 1 på uddannelsen)

Besøg vores NLP webside

 

Feedback og anbefalinger tak 

Vi vil være meget glade for din anbefaling på vores Facebookside - og gerne andre steder, du kan slå noget op. Det kan også være Instagram eller LinkedIN.

 

Udvikling "ud af huset"...

Udvikling på din arbejdsplads - NLP Aalborg erhverv

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser får efterhånden øjenene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når NLP eller Enneagrammet implementeres blande ledere og/eller medarbejdere. Du har sikkert selv en masse gode vinkler og argumenter efter din uddannelse.

Vi har gennem årene udviklet en række super gode forløb, som spænder fra korte foredrag over profilering til kurser og træning.

Du kan skabe kontakt og anbefale os, og vi vil med glæde give uforpligtende tilbud. Skulle vi lande en opgave (stor eller lille), kvitterer vi med et Enneagram Grundkursus eller en Master Class til dig eller en, du vil give det til.

Se vores udbud af åbne kurser og færdige koncepter på vores webside

Kontakt os på: info@neaalborg.dk eller 98101677


Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os personligt for at høre om de mange muligheder eller få sparring på netop din situation og næste skridt i din uddannelse.

 

Mange hilsner

 

Morten Gelbek

NLP & Enneagram Aalborg

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk