Hej

 

Mange tak for sidst!

Jeg håber og tænker, du nu har fået en god fornemmelse af- og indsigt i de 9 typer, og - ikke mindst - din egen.

Ligeledes håber jeg også, at du i langt højere grad nu kan værdsætte dig selv og din type - trods den også rummer et par udfordringer - eller 3. Der er intet galt med nogle af typerne, og alle rummer jo helt unikke talenter og kompetencer, som blot skal afbalanceres og bruges hensigtsmæssigt.

Som du nu sikkert er mere bevidst om, rummer Enneagrammet stadig meget (MEGET) mere godt. 

Når du oplever, det er tid til næste skridt i din personlige udvikling, og du vil dygtiggøre dig endnu mere i Enneagrammet, har du flere muligheder.

 

Specielt til DIT HOLD - og dig...

Der var jo nogle stykker af jer, som havde forkert resultat i testen. Hvis du ønsker ny test - og dermed (forhåbentlig) rigtigt resultat og dermed relevant rapport, så skriv til mig ved at besvare denne mail. De af jer, der har skrevet, skal jeg nok vende tilbage på asap.

Uanset om du deltog på modulet i forbindelse med din NLP uddannelse, kan du stadig tilkøbe modul 2 og opnå den certificerede branchegodkendte Basic grunduddannelse på i alt 2 moduler (5 dage). Og du kan gøre det til differencen på den samlede pris, som ligger til kun 7.000. Grundkurset her ligger pt til 4.500, så differencen er på blot 2.500 Kr. - og desuden få 10% rabat, hvis du betaler privat. - se mere nedenfor her.

Vil du med på modul 2, kan du også blot skrive til mig ved at besvare denne mail.

HUSK at melde dig i Facebook-gruppen, så du kan tilgå materiale og Power Points digitalt. Der ligger nu opdateret version. Se også link til dette længere nede.

Jeg har denne gang valgt at sende denne mail til alle deltagere - dvs. også jer, der allerede har booket modul 2 med eller mere. Så I kan blot se bort fra den del af mailen omkring modul 2.

 

 

Næste skridt

Tag med på modul 2 og opnå den certificerede Enneagram Basic - Grunduddannelse 

Hverdagshold modul 2: 10. - 11. oktober 2024

Vi vil gerne have dig med på holdet igen - og nu kender du jo allerede mange deltagere!

Alternativt har vi flere hold planlagte, der allerede ligger på programmet på websiden.

Basic Modul 2:

På modul 2 tager vi for alvor fat på udvikling i typerne. Nu har vi jo formentlig vores typer på plads, og så kan vi reelt tage hul på arbejdet og få det store udbytte, Enneagrammet kan give os - både individuelt og i vores relationer generelt.

Emner på modul 2 er overordnet:

 • Typernes ben - stress/tryghed/skyggesider mm
 • Integration af ressourcer og kvaliteter fra typerne for enden af dine "ben"
 • Vinge undertyper
 • Triade for Social Stil
 • Løbende uddybning og nuancering af typerne generelt samt masser af udvikling til dig!

 

Slå til nu...

Hvis du er hurtig til at beslutte dig, kan du stadig nå at booke modul 2 med som pakke - og du sparer 1.000 Kr.

Du kan derfor deltage på modul 2 for kun 2.500 kr. (10% rabat. hvis du er 100% privatbetalende).

HAR DU ALLERDE MELDT DIG TIL HOS MIG? - Så er alt ok. Du modtager alligevel denne mail som resten af holdet

Tilmeld dig modul 2 ved at finde det hold, du ønsker - fx det hold, hvor du vil møde mange af dem, du var på grundkursus med - altså næstkommende modul 2. Klik herunder og gå til siden for Basic - nederst finder du alle aktuelle hold - og vælg så MODUL 2 hold.

 

Enneagram Practitioner

Tag herefter en certificeret Enneagram Practitioner uddannelse

Det naturlige næste skridt er vores branchegodkendte Enneagram Practitioner uddannelse. 

Her får du "hele pakken", hvad angår de emner og teorier, Enneagrammet i sig selv har at tilbyde. Uddannelsen er på 5 moduler a 2 dage inklusiv evaluering og certificering.

Du vil blandt andet lære om:

 • Typernes fællestræk i forhold til Coping-strategier (opgaveløsning, konflikthåndtering mm) - Coping Triaderne
 • Den Personlige udviklingsvej for hver type
 • Typernes fællestræk i forhold til relationer - Relations Triaderne
 • Typernes grundlæggende udviklingstemaer
 • Typernes skyggesider
 • De instinktive undertyper
 • Typernes 9 specifikke niveauer af sundhed - nærvær, balance, udvikling mm
 • MASSER af personlig udvikling hele vejen igennem.

Der vil være meget mere indsigt at hente. Der vil være øvelser, teknikker, sparring, dialog og meget mere.

 

Løsgænger på Practitioner

Det er ligeledes efter Basic muligt at tage Practitioner moduler i fri rækkefølge som løsgænger. Vi kalder det Practitioner Classes.

Det betyder, du nemt kan hoppe med på Practitioner allerede fra næst kommende modul, uanset emne (og nummer modul). Du kan selvfølgelig også vælge at følge vores planlagte forløb, som du finder ved linket ovenfor ved Practitioner uddannelsen.

 

Materialet

Som skrevet i din velkomstmail, findes der en Facebookgruppe, hvor du kan melde dig ind. Her kan du kommunikere med de andre fra dit hold samt fra andre Basic forløb. 

Ligeledes finder du her links til at downloade materialet.

Vi vil også ind imellem give særlige beskeder, tilbud og andet relevant information, som du sikkert vil være glad for at se, i denne gruppe.

Fx bliver materiale og Power Point jo løbende opdaterede med ny info og forbedringer, rettelser mm - og så giver vi besked i gruppen, så man kan downloade de nye versioner.

(Bemærk, der er rettigheder forbundet med materialet, som du derfor alene kan anvende til helt privat brug og ikke må videreformidle, kopiere eller andet lignende - men det siger vist sig selv. Når du downloader materialet, accepterer du disse vilkår, rettigheder og retningslinjer)

Ønsker du ikke at deltage på Facebook, kan du gå direkte til download af materialet via dette link - men vi anbefaler, du melder dig ind i gruppen:

 

 

Kom og vær assistent

Du kan altid melde dig som assistent på moduler, kurser og uddannelser, du selv har taget her hos os. Så hvis du har lyst til at få repeteret stoffet, få endnu mere med, øge din forståelse, møde nye "udgaver" af typerne blandt deltagerne mm., er du meget velkommen til at deltage på et andet Basic hold som assistent.

Det er helt GRATIS at være assistent. Der er ikke de store krav, men du hjælper lidt til med det praktiske omkring køkken osv.

Du har også mulighed for at bidrage med at støtte de nye deltagere i deres proces i det omfang, du selv føler dig klædt på til dette. Ligeledes vil du indgå i gruppeopgaver, makkersnakke, øvelser osv., så du selv får et betydeligt udbytte.

Jeg kan garantere, at du vil få en masse mere med, selvom du har deltaget en gang. Både generelt i forståelsen af modellen og typerne og til din egen fortsatte udvikling med Enneagrammet.

 

NLP

Er du blevet nysgerrig på, hvad NLP er og kan?

NLP og Enneagrammet supplerer og komplimenterer hinanden på bedste vis.

Du får en masse indsigt og forståelse med Enneagrammet. NLP giver dig helt konkrete kommunikations- og forandringsredskaber, som du kan anvende på dig selv og andre, når du ønsker at give dine indsigter og forståelser fra Enneagrammet et kæmpe boost i den rigtige retning og arbejde med konkrete mål.

Du kan tage kurser fra 3 dages varighed og certificerede uddannelser på 3+ års varighed indenfor NLP. NLP tages af mange forskellige mennesker - med mange forskellige formål. Du kan fx opnå certificeringer indenfor: Ledelse, Coachinguddannelse, Mindfulness, Business osv.

Du kan fx overveje at tage vores NLP Coaching kursus, hvor du får NLP kommunikation og de basale coachingteknikker med fokus på målopnåelse, motivation osv.

Eller vores NLP Practitioner uddannelse som coach, leder mm. eller blot for dig selv.

Besøg vores NLP webside

 

Udvikling "ud af huset"...

Udvikling på din arbejdsplads - NLP Aalborg erhverv

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser får efterhånden øjenene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når NLP eller Enneagrammet implementeres blande ledere og/eller medarbejdere. Du har sikkert selv en masse gode vinkler og argumenter efter din uddannelse.

Vi har gennem årene udviklet en række super gode forløb, som spænder fra korte foredrag over profilering til kurser og træning.

Du er meget velkommen til at skabe kontakt og anbefale os på din arbejdsplads, og vi vil med glæde give uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på: info@neaalborg.dk eller 20411677


 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os personligt for at høre om de mange muligheder eller få sparring på netop din situation og næste skridt i din uddannelse.

 

Mange hilsner

 

Morten Gelbek

NLP & Enneagram Aalborg

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk