Hej

 

Tillykke med din Enneagram Basic grunduddannelse!

Du har gennemført Enneagram Basic her i 2023, og derfor får du denne mail - måske har du allerede modtaget en lignende - måske er du allerede tilmeldt Practitioner uddannelsen. Men her står helt sikkert værdifuld information til dig uanset.

 

Jeg håber, du nu har både styrkede ben at gå på og vinger at flyve med - og du kan fortsætte processen med at blive klogere på dig selv og de andre 9 typer.

Ikke mindst håber jeg også, at du i langt højere grad nu kan værdsætte dig selv og din type - trods den også rummer et par udfordringer - eller 3. Der er intet galt med nogle af typerne, og alle rummer jo helt unikke talenter og kompetencer, som blot skal afbalanceres og bruges hensigtsmæssigt.

Som du nu sikkert er mere bevidst om, rummer Enneagrammet stadig meget mere godt. 

Når du oplever, det er tid til næste skridt i din personlige udvikling, og du vil dygtiggøre dig endnu mere i Enneagrammet, har du flere muligheder.

HUSK - du er MEGET velkommen som assistent på Basic helt gratis - se længere nede.

 

Præsenter Enneagrammet for dine kollegaer

På mange opfordringer kan du hente en Power Point præsentation via dette link. Den kan du bruge til at præsentere Enneagrammet på jobbet.

Du kan selvfølgelig plukke i den og tage det, du ønsker. Bemærk, der også står noter til nogle af slides'ne, som du kan bruge, når du præsenterer, hvis du vil.

Jeg synes naturligvis dette skal bruges med henvisning til NLP & Enneagram Aalborg - så behold gerne logo mm på Power Points.

HUSK - der kan tages gratis test på min webside:

 

Gode tilbud, gode priser, gode rabatter og ratebetaling

Vi har en række gode tilbud og muligheder i forhold til betaling. FX:

 • Momsrabat (=10%) til privatbetalende
 • 2.000 Kr. i ekstra intro-rabat, hvis du ønsker at tage NLP kursus eller uddannelse
 • 10% rabat ved køb af 2 længere uddannelser (fx NLP Practitioner og Enneagram Practitioner) - på HELE pakken
 • 2.000 Kr. i rabat ved køb af Enneagram Practitioner inkl. Basic (hele pakken på 7 moduler... måske kan du nå det endnu...)
 • Ratebetaling der passer dig og dine rammer

 

Du kan stadig nå pakkerabat på fuld Enneagram Practitioner

Hvis du ønsker at tage hele Enneagram Practitioner uddannelsen, kan du nøjes med differencen på hele pakken.

Du kan således få hele Enneagram Practitioner uddannelsen (5 moduler - se mere længere nede) for kun 14.000 kr. (normalpris 16.000).

Dette tilbud gælder resten af året - altså til og med december 2023 for dig, der nu er færdig med Basic.

 

Materialet

Som skrevet i din velkomstmail, findes der en Facebookgruppe, hvor du kan melde dig ind. Her kan du kommunikere med de andre fra dit hold samt fra andre Basic forløb. 

Ligeledes finder du her links til at downloade materialet.

Vi vil også ind imellem give særlige beskeder, tilbud og andet relevant information, som du sikkert vil være glad for at se, i denne gruppe.

Fx bliver materiale og Power Point jo løbende opdaterede med ny info og forbedringer, rettelser mm - og så giver vi besked i gruppen, så man kan downloade de nye versioner.

(Bemærk, der er rettigheder forbundet med materialet, som du derfor alene kan anvende til helt privat brug og ikke må videreformidle, kopiere eller andet lignende - men det siger vist sig selv. Når du downloader materialet, accepterer du disse vilkår, rettigheder og retningslinjer)

Ønsker du ikke at deltage på Facebook, kan du gå direkte til download af materialet via dette link - men vi anbefaler, du melder dig ind i gruppen:

 

Tjek din læring, viden og forståelse

I din mappe finder du (under fane 3) en selvtest, hvor emnerne fra Basic indgår. Du kan bruge denne til at repetere læringen og se, hvor meget der sidder fast ;) - måske hvad du med fordel kunne læse op på osv.

Det vil være rigtig godt at have styr på disse emner - specielt og især i forhold til egen type, når du starter på Practitioner uddannelsen, hvor der jo kommer masser af nye emner!

 

Næste skridt - Practitioner starter op

 • Hverdagshold: 2/5-24
 • Weekendhold: 10/2-24 

OBS - WEEKENDHOLD ER SJÆDNE, så hvis du vil med på weekend, skal du SLÅ TIL NU!

 

Tag en certificeret Enneagram Practitioner uddannelse

Det naturlige næste skridt er vores branchegodkendte Enneagram Practitioner uddannelse. 

Her får du "hele pakken", hvad angår de emner og teorier, Enneagrammet i sig selv har at tilbyde. Uddannelsen er på 5 moduler a 2 dage inklusiv evaluering og certificering.

Du vil blandt andet lære om:

 • Typernes fællestræk i forhold til Coping-strategier (opgaveløsning, konflikthåndtering mm) - Coping Triaderne
 • Den Personlige udviklingsvej for hver type
 • Typernes fællestræk i forhold til relationer - Relations Triaderne
 • Typernes grundlæggende udviklingstemaer
 • Typernes skyggesider
 • De instinktive undertyper
 • Typernes 9 specifikke niveauer af sundhed - nærvær, balance, udvikling mm
 • MASSER af personlig udvikling hele vejen igennem.

Der vil være meget mere indsigt at hente. Der vil være øvelser, teknikker, sparring, dialog og meget mere.

 

Løsgænger på Practitioner - tag den i din egen rækkefølge

Det er ligeledes muligt at tage Practitioner moduler i fri rækkefølge som løsgænger. Vi kalder det Practitioner Classes.

Der ligger moduler næsten hver måned, og kommende modul er:

Modul 2 - Personlig Udvikling

 • 14. - 15. december 2023

Se alle Practitioner moduler og læs om dine muligheder her:

Det betyder, du nemt kan hoppe med på Practitioner allerede fra næst kommende modul, uanset emne (og nummer modul). Du kan selvfølgelig også vælge at følge vores planlagte forløb, som du finder ved linket ovenfor ved Practitioner uddannelsen.

 

Kom og vær assistent

Du kan altid melde dig som assistent på moduler, kurser og uddannelser, du selv har taget her hos os. Så hvis du har lyst til at få repeteret stoffet, få endnu mere med, øge din forståelse, møde nye "udgaver" af typerne blandt deltagerne mm., er du meget velkommen til at deltage på et andet Basic hold som assistent.

Det er helt GRATIS at være assistent. Der er ikke de store krav, men du hjælper lidt til med det praktiske omkring køkken osv.

Du har også mulighed for at bidrage med at støtte de nye deltagere i deres proces i det omfang, du selv føler dig klædt på til dette. Ligeledes vil du indgå i gruppeopgaver, makkersnakke, øvelser osv., så du selv får et betydeligt udbytte.

Jeg kan garantere, at du vil få en masse mere med, selvom du har deltaget en gang. Både generelt i forståelsen af modellen og typerne og til din egen fortsatte udvikling med Enneagrammet.

Specielt er det min erfaring, at man på første kursus er meget optaget af sin egen type, hvor man på evt. næste hold, opfanger meget mere forståelse af de andre 8.

 

NLP

Er du blevet nysgerrig på, hvad NLP er og kan?

NLP og Enneagrammet supplerer og komplimenterer hinanden på bedste vis.

Du får en masse indsigt og forståelse med Enneagrammet. NLP giver dig helt konkrete kommunikations- og forandringsredskaber, som du kan anvende på dig selv og andre, når du ønsker at give dine indsigter og forståelser fra Enneagrammet et kæmpe boost i den rigtige retning og arbejde med konkrete mål.

Du kan tage kurser fra 3 dages varighed og certificerede uddannelser på 3+ års varighed indenfor NLP. NLP tages af mange forskellige mennesker - med mange forskellige formål. Du kan fx opnå certificeringer indenfor: Ledelse, Coachinguddannelse, Mindfulness, Business osv.

Du kan fx overveje at tage vores NLP Coaching kursus, hvor du får NLP kommunikation og de basale coachingteknikker med fokus på målopnåelse, motivation osv.

Eller vores NLP Practitioner uddannelse som coach, leder mm. eller blot for dig selv.

Besøg vores NLP webside

 

Feedback og anbefalinger tak 

Vi vil være meget glade for din anbefaling på vores Facebookside - og gerne andre steder, du kan slå noget op. Det kan også være Instagram eller LinkedIN.

 

Udvikling "ud af huset"...

Udvikling på din arbejdsplads - NLP & Enneagram Aalborg erhverv

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser får efterhånden øjenene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når NLP eller Enneagrammet implementeres blande ledere og/eller medarbejdere. Du har sikkert selv en masse gode vinkler og argumenter efter din uddannelse.

Vi har gennem årene udviklet en række super gode forløb, som spænder fra korte foredrag over profilering til kurser og træning.

Du kan skabe kontakt og anbefale os, og vi vil med glæde give uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på: morten@neaalborg.dk eller 98101677


Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os personligt for at høre om de mange muligheder eller få sparring på netop din situation og næste skridt i din uddannelse.

 

Mange hilsner

 

Morten Gelbek

NLP & Enneagram Aalborg

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@nlpenneagramaalborg.dk