Oneness events

 

Der er mere...

Jeg har meldt mig som vært for et internationalt event, der handler om, hvordan vi kan hæve vores bevidsthed og få mere adgang til glæde, frihed og indre ro.
 
Du er inviteret!
 
Jeg kan personligt varmt anbefale dette event. Jeg har været involveret i dette fænomen i snart 20 år, og jeg taler af egen erfaring!
 
Faktisk afholder jeg 3 arrangementer!

 1. Gratis intro-foredrag
 2. For-arrangement til "Awaken to your LIght"
 3. Awaken to your Light

Herunder kan du læse om arrangementerne og tilmelde dig.

 

Gratis intro-foredrag

Her vil jeg fortælle mere om fænomenet og mine egne erfaringer, samt hvad du kan forvente til det store event.

 • Torsdag den 13. april
 • Kl. 19.00 – 21.00

 

Herefter kan du tage stilling til, om du også ønsker at deltage ved det store event:

Awaken to your Light

Eventet foregår:

 • Søndag den 23. april
 • Kl. 15.00 – 18.00

Du kan også deltage på vores lokale For-arrangement, hvor vi åbner dørene kl. 13.00. Tilmelding og info længere nede.

”Awaken to your Light”

Pris for deltagelse i "Awaken to your Light": 150 Kr.

 

Beskrivelse:

Eventet bliver sendt live fra forskellige Nordiske lokationer, hvor de medvirkende og værterne befinder sig. Sproget vil være "Skandinavisk" (med udgangspunkt i svensk), og der vil være mulighed for løbende oversættelse til dansk efter behov.

Vi viser live-udsendelsen på vores store tv i salen (evt. i 2 sale ved mange tilmeldinger).

 • Du vil høre personlige beretninger fra mennesker, som lever i en hævet bevidsthed
 • Du vil opleve guidede meditationer og livemusik 
 • Du vil blive guidet og ledt til din egen personlige oplevelse af hævet bevidsthed
 • Jeg vil som lokal vært være til rådighed, kunne svare på spørgsmål og assistere dig til bedst mulig oplevelse

Rammerne:

 • Du får gratis kaffe og te
 • Der er stole, yogamåtter mm

 

Værtinde er Anette Carlström

Anette har du måske mødt tidligere hos os i NLP Aalborg og Enneagraminstituttet, da hun flere gange har afholdt arrangementer omkring spirituel udvikling og egne erfaringer.

Der har været fuld hus hver gang.

Anette vil også denne gang dele ud af egne erfaringer, egen oplevelse, ligesom hun vil forklare, hvad det hele går ud på, og hvordan det kan forstås osv.

 

”Awaken to your Light”

Pris for deltagelse i "Awaken to your Light": 150 Kr.

Beløbet dækker udgifter til arrangementet. Evt. overskud går til fælles godt formål i regi af foreningen "Oneness Nordic Light" og bidrager således blot til yderligere udbredelse af de gode "vibes".

 

For-arrangement til "Awaken to your Light" (kl. 13.00 – 14.30)

Introduktion, personlige erfaringer, baggrund for fænomenet, meditationer, spørgsmål og svar mm.

For-arrangementet er gratis - og kun for dig, der deltager i det store event - Awaken to your Light.

 

Der er mere...

Overskriften ”Der er mere…” har jeg valgt, fordi jeg ønsker at dele ud af min egen erfaring med udvikling og øget livskvalitet i helt bred forstand.

Jeg mener, der er mere – langt mere – at opnå personligt og i fællesskaber (både lokalt og globalt), end vi hidtil har kunnet klare ved egen – om end ihærdig – personlig udvikling og indsats.

Dette har jeg selv direkte erfaret gennem mit engagement i dette fænomen.

Dette fænomen er en håndsrækning – et boost, vi kan modtage til at hæve vores egen bevidsthed og blive mere nærværende i livet.
 

Der er mere at hente... mere:

 • Udvikling 
 • Frihed, glæde, ro og balance
 • Indsigt og forståelse
 • Bevidsthed og nærvær
 • Inspiration 
 • Frigørelse fra begrænsninger
 • Til dig end din personlighed og dit ego
 • End hamsterhjul og "tik-tak" verden
 • Mellem himmel og jord... endda


 
Hvis du ønsker at læse mere om min personlige baggrund for dette – og mine egne oplevelser, kan du læse afsnittet nederst.

Grundlæggende – og helt kort – kan jeg sige:

Hvis du er nysgerrig og åben, og du vil høre mere om, hvordan du også kan få en langt bedre oplevelse af livet, vil jeg være glad for at dele mine erfaringer med dig og introducere dig til fænomenet – både her, til mit intro-foredrag og – ikke mindst – til det store internationale event den 23. april.


 

Tilmelding - Intro-foredrag og for-arrangement

 • Tilmelding til selve hovedevent "Awaken to your Light" kan tilgås HER

 

 


Mortens personlige baggrund for dette:


Som du muligvis ved, har jeg gennem mere end 25 år aktivt arbejdet med mig selv og min egen udvikling.

Jeg ønskede – og ønsker fortsat – at finde nøgler og metoder, der kan øge min generelle livskvalitet – min oplevelse af livet.

Mine første 55 år er fløjet afsted, og tiden er egentlig knap i sådan et liv, når man tænker over det. Så for mig personligt ønsker jeg maksimalt udbytte af mit liv, hvilket grundlæggende starter med, hvordan jeg selv har det.

Jeg har arbejdet professionelt med udvikling siden 2003 (20 år nu!), og jeg har været langt omkring. Jeg er og har været utrolig glad for (blandt mange andre ting) at møde såvel NLP som Enneagrammet. Begge redskaber har givet mig masser af brugbar indsigt, redskaber og udvikling – og det hele har bidraget til, at jeg gennem årene har oplevet stor udvikling for mig selv og langt bedre trivsel i arbejde, familieliv, parforhold samt øget sundhed både mentalt og fysisk.

Sideløbende med min egen udvikling og mit professionelle virke indenfor området har jeg siden 2004 fulgt en række processer i en international organisation, som har sit udspring i Indien.

Jeg har været i Indien 3 gange personligt og deltaget i adskillige retreats, ligesom jeg har deltaget i en række andre arrangementer – både live, og de seneste år online.

Organisationen kaldes forskellige ting som Oneness Movement, Golden age Movement, Oneness University mm. Navnene er uden betydning som sådan.

Organisationen er uafhængig af religion, kultur og politik. Den har alene til formål at hjælpe mennesker til frihed i ordets bedste betydning. – ”To set man totally and unconditionally free”.

Hvis vi ser på det store billede, er der vist ingen tvivl om, vi mennesker generelt har brug for et løft i vores bevidsthed. Vi er ved at smadre jorden, verden og hinanden (ikke lige du og jeg naturligvis, men… du ved…).

 • Der er brug for en forandring i verden
 • Den skal komme fra os mennesker
 • Nogen må gå forrest og være den forandring, vi ønsker at se
 • Formålet med dette er at samle tilstrækkeligt mange mennesker, som vil være med til at løfte den samlede fælles bevidsthed for os mennesker

At det samtidig giver så meget individuelt og personligt er blot en positiv sidegevinst!

Når jeg nu vælger at være vært for et arrangement i dette regi, er det fordi, jeg har opnået meget store resultater gennem min egen deltagelse, og jeg nu ønsker at dele dette med andre, og give dig mulighed for selv at opleve noget af det udbytte, jeg selv nyder godt af.

Det er jo ”lidt” i den spirituelle ende af skalaen. Personligt går jeg ikke så meget op i, hvordan redskaberne fungerer, hvilke rammesætninger, forklaringer og perspektiver, der ligger bag.

Jeg går primært op i, at det reelt giver mig et mærkbart udbytte. Og det har det gjort!

Jeg oplever personligt, at NLP, Enneagrammet og en række andre redskaber – fx også yoga, meditation (Mindfulness) osv. reelt har givet mig stort udbytte.

Samtidig har jeg gennem disse Oneness processer oplevet at modtage et løft af energi og bevidsthed, som rækker betragteligt udover, hvad jeg selv har kunnet opnå gennem egen praksis.

Specielt det seneste halve år har jeg en oplevelse af stor indre forandring, som på mange måder manifesterer sig i den ydre verden også – fx i mit arbejde, mit privatliv – familie, parforhold osv.

Jeg oplever blandt andet:

 • Stor indre ro næsten permanent
 • Grundlæggende glæde
 • Mere motivation og selvdisciplin til fx at leve sundere
 • At jeg kan være mere nærværende i alle sammenhænge
 • Langt færre negative tanker og reaktioner – uanset hvad der sker
 • Mere kærlighed og overskud til min familie, partner og venner

Dette er blot eksempler på, hvad jeg oplever – og det kan være svært at formidle, når det er så subjektiv og personlig en oplevelse.

Jeg vil overordnet beskrive det som en hævet bevidsthedstilstand, som giver mere nærvær, glæde, frihed, kærlighed og indre ro.

Psykologisk lidelse, som vi alle skaber meget af tiden (godt forklaret med fx NLP og Enneagrammet) er grundlæggende unødvendig. Det er i princippet blot tankeprocesser.

Når vi bliver mere frie fra konstant tænkning – indre dialog – kommer vi automatisk mere til stede i verden, og vi stopper med at skabe en masse af den unødvendige lidelse – fx stress, uro, tvivl, frustration, vrede, bekymringer osv. osv.

Det er en lang historie… og jeg har jo gennem snart 20 års deltagelse i dette meget at berette, forklare osv.

En af hovedpointerne er, at du IKKE behøver bruge så lang tid på det, som jeg har gjort. Metoderne er styrkede og forbedrede, og via større antal deltagere, kan dette nu deles langt hurtigere end tidligere.

Du er velkommen til at kontakte mig personligt, hvis du har spørgsmål til noget af dette.

Morten: mail@mortengelbek.dk

 

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk