Kurser

Tag et kursus i Enneagrammet, og oplev selv, hvordan du med forholdsvis enkle midler og justeringer i dit fokus, din adfærd og dine reaktioner, kan løfte din egen udvikling og forbedre dine relationer - både på jobbet og privat.

Livet er relationer... kvaliteten af dit liv = kvaliteten af dine relationer. - Ikke mindst relationen til dig selv.

 

Intro kurser

Vores grundlæggende kursus er samtidig modul 1 på vores Basic uddannelse, som igen er forudsætningen for at tage Enneagram Practitioner uddannelse.

Så hvis du i første omgang ønsker at orientere dig lidt i forhold til form og udbytte mm., er det et godt sted at starte. Du kan altid bygge videre på det, du har taget.

Læs mere om Enneagram Grundkursus her:

  1. Enneagram Grundkursus

 

Videregående kurser og uddannelser

Vi har ligeledes kurser på højre niveauer, så hvis du er certificeret Enneagram Practitioner, har gennemført Basic Grunduddannelsen eller tilsvarende, kan du springe direkte på vores Master Classes, som samtidig er elementer i vores certificerede Enneagram Master Practitioner uddannelse.

Læs mere om vores Master Classes her

 

 

Dit sikre valg

Hos os kan du være sikker på, dine kurser, uddannelser, test-redskaber og undervisere er på højt niveau af kvalitet og kompetence, ligesom vores certificeringer er godkendte ved en række anerkendte organisationer. Dermed din garanti for kvalitet og professionalisme.

Læs mere om vores certificeringer og godkendelser:

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 2.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk