Enneagraminstiuttets Legat

Hos Enneagraminstituttet tror vi på, at det, vi som mennesker giver, er det, vi får tilbage.

Et princip vi hver dag forsøger at efterleve i alt, hvad vi gør, både i forhold til tidligere, eksisterende og kommende kursister, leverandører, samarbejdspartnere, - for ikke at glemme postbudet, som vi er meget afhængige af!

Derfor udlodder vi to gange årligt et legat til en fuld Enneagram Practitioner uddannelse (Inkl. Basic grunduddannelse) her i huset, også fordi vores grundholdning er, at livet generelt vil være meget mere rigt, harmonisk og sjovt, hvis alle havde indgående kendskab til Enneagrammet og den (selv)indsigt Enneagrammet giver.

....så spænder din økonomi ben for dit ønske om at tage en Enneagram Practitioner uddannelse, eller kender, du en, som ikke har økonomi til at tage en Practitioner uddannelse, men som virkelig kunne have god gavn - så læs mere her.

Ved mange ansøgere, udlodder vi ligeledes ind imellem "trøstepræmier" i form af kortere forløb til udvalgte ansøgere.

 

Hvem kan søge legatet?

Alle interesserede er naturligvis velkomne til at søge vores legat. OG for at komme i betragtning til at få tildelt legatet har vi opstillet nedenstående kriterier, som du skal opfylde:

  • Du har ikke økonomisk mulighed for selv at betale uddannelsen - heller ikke ved at omprioritere i din økonomi
  • Du er i en livssituation, hvor det, at få skarpe udviklingsværktøjer til dig selv og dine nærmeste vil gøre en absolut positiv forskel
  • Og/eller: med Enneagram uddannelsen i din rygsæk vil det være muligt for dig for at bidrage og give mere til andre mennesker og verden omkring dig

Bemærk at du som vinder af legatet vil deltage som kursist på lige fod med andre kursister.

Så hvis du søger terapi eller én-til-én coaching, er dette legat ikke det rette for dig. Til gengæld er det et super spændende uddannelsesforløb med mulighed for masser af personlig udvikling for dig.

 

Hvordan foregår udvælgelsen?

Vi har en udvalgskomité, som består af os, der underviser på uddannelserne. Denne komité vil indstille den ansøger, som den finder mest "værdigt trængende" ud fra ansøgningen og opfyldelsen af ovenstående kriterier.

Alt det praktiske

Ansøgningsfrister:

I efterdønningerne fra Corona pandemi med nedlukninger, udsættelser osv. til følge, har vi pt IKKE FRISTER for ansøgning. Du er dog velkommen til at ansøge løbende, hvor vi så løbende tager stilling. Hold øje med vores opstarter af uddannelser og søg gerne i god til op til start på det hold, du ønsker.

Du kan søge legatet når du vil, og vi bekendtgør dette i vores nyhedsbreve samt vores facebookside.

Vi vil helst, hvis du kun søger op til en periode, hvor du har mulighed for at deltage. - Dvs. december for kommende forår og juni for kommende efterår.

Du finder ansøgningsformular herunder.

Vinderen af legatet vil få besked direkte besked, og skal være indforstået med, at Enneagraminstituttet offentliggør vinderen via facebook og nyhedsbrev mm.

 

Lige nu kan du kun ansøge via NLP Aalborgs webside

HUSK at skrive i kommentaren, hvis det er en Enneagram uddannelse, du søger.

Enneagraminstituttet
MORTEN GELBEK

Maren Turis Gade 2, 1.
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 16 77
Mail: info@enneagraminstituttet.dk 

FORMAND OG MEDSTIFTER
Enneagramforeningen i Danmark